Møkkastart på dagen!

- Tore! Tooreee!!! Det ringer!

Sofie visste ikke hvor mange ganger hun hadde vekket Tore siden hun traff ham for et halvt år siden, men det var mange! Han var av typen som sov med et bluetooth-headset på øret, og et annet til lading på nattbordet. Lyden på mobiltelefonen var alltid på.

- Hallo? mumlet Tore, med søvnig stemme.

Så ble han stille. Kikket på klokka. Den var kvart over fire om morgenen. Stillheten vedvarte litt til, og Sofie ventet på utbruddet.

 

- Det er bare så hjernedødt! brølte Tore, samtidig som han hoppet ut av senga.

Klærne fra dagen før var det første han så. De fikk duge en dag til. Han stormet ned trappa til kjøkkenet. Det var fortsatt lunken kaffe på kanna fra kvelden før. Han fylte koppen, mens han trykket febrilsk på headsetet. Det kunne tydeligvis ikke bestemme seg for om det skulle være tilkoblet eller ikke. Da det endelig kom riktig pipelyd i øret, var det kaffe utover hele bordet. Tore bannet, røsket koppen med seg, og strøk på dør.

 

Sofie lå igjen alene i senga. Hva Tore syns var hjernedødt denne morgenen, visste hun ikke, men hun hadde begynt å skjønne hvorfor Tore stadig endte opp som en enslig mann.

Han hadde tre havarerte ekteskap bak seg, og brukte alt av tid og energi på selskapet Norsk Godstransport AS. Det var han som hadde startet selskapet, for snart 30 år siden. I oppstartsfasen hadde han sett lyst på det meste. Selskapet hadde også gått veldig godt, men de siste årene hadde fortjenesten stadig sunket. Konkurransen om transportoppdragene var hardere, og markedet ble oversvømt av selskaper fra lavkostland.

 

Sofie fikk ikke sove mer. Det plaget henne å se at mannen hun likte, jobbet døgnet rundt, og bare ble mer og mer stresset.

Kvelden før hadde hun funnet ham sovende i trappen! Det så ut som om han hadde avsluttet en telefonsamtale mens han satt på et trappetrinn, deretter bare lent hodet inntil veggen og sovnet. Hun hadde stablet ham på beina og fått ham til sengs. Der fikk han drøye fire timer på øyet, før telefonen ringte igjen.

Dette kunne ikke fortsette.

Tore trengte hjelp.

På kjøkkenet ble hun møtt av kaffesølet som Tore hadde etterlatt seg. Etter å ha tørket opp satte hun seg ved PCen, åpnet nettleseren, og begynte å Google.

Det måtte da finnes et smartere transportsystem enn ordreboka og Excel arkene Tore brukte i dag?

Etter å ha Googlet litt, endte Sofie opp med å klikke seg inn på nettsiden til Zendera. Vi håper du også vil se nærmere på hva vi tilbyr, og at du gleder deg til å lese hvordan det går videre med Tore og Norsk Godstransport AS